ONZE MASSAGES

Kies uw favoriete massage. Wij beheersen verschillende massagetechnieken en maken gebruik van verschillende, soms zelfgemaakte, oliën. De ene massage geeft u een gevoel dat u direct een marathon kan lopen, de andere geeft een zeer diepe rust en ontspanning. Maak zelf een keuze welke massage u nodig hebt of vraag ons om advies.

STOELMASSAGE

Stoelmassage is een relatief korte massage die door de kleding heen gegeven wordt op een comfortabele massagestoel. De massage richt zich op rug, schouders en nek, plaatsen waar veel werknemers vaak klachten hebben.

 Lees verder

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Is dit herkenbaar voor je?
Hoofdpijn. Slaapproblemen. Rugpijn. Vocht vasthouden. Stress. Bekkenklachten. Of gewoon op zoek naar rust en ontspanning, een moment voor jezelf én je kindje.

Een goede zwangerschapsmassage helpt tegen typische zwangerschapsklachten. Ook draait het even helemaal om jou en je kindje. 
Na de massage voel je je ontspannen en (weer) fit en heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes. Je kunt dan nóg meer genieten van je zwangerschap.

BINDWEEFSEL MASSAGE

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

 Lees verder

BIOSLIMMING BODY WRAP MASSAGE

De Bioslimming Body Wrap massage van Egalpezo is een ideale manier voor gewichtsverlies ,sinaasappelhuid en een drastische vermindering van cellulitis in slechts 2 weken. Zowel mannen als vrouwen hebben een vermindering van centimeters waargenomen na de eerste behandeling.

 Lees verder

INTENSIEVE SPORTMASSAGE

Een stevige en intensieve massage, werkt perfect bij bijvoorbeeld spierpijn of andere klachten. Bij deze massage hoeft u alleen de te masseren zone te ontkleden.

HELING CONSULT

Een consult bij Egalpezo, die ook Pure Spiritual is, is meer dan een gesprek. Het is een energiegebeuren. Via de intuitie en het afstemmen op het energiesysteem van degene die de vraag stelt, is het mogelijk om bij de bron van een vraag of klacht uit te komen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een van de meest gevraagde behandeling bij Egalpezo is de ontspanningsmassage. In een rustige omgeving met ontspannende muziek en heerlijke geuren zorgen wij voor een ontspanningsniveau dat u niet eerder hebt gevoeld.

Lees verder

NEK-SCHOUDERMASSAGE

Een nek-schoudermassage is bedoeld om een moment voor jezelf te creëren waarin je zowel lichamelijk als geestelijk kunt ontspannen. Na een behandeling voelt men zich heel anders, alles is tot rust gekomen.

 Lees verder