ONZE MASSAGES

Kies uw favoriete massage. Wij beheersen verschillende massagetechnieken en maken gebruik van verschillende, soms zelfgemaakte, oliën. De ene massage geeft u een gevoel dat u direct een marathon kan lopen, de andere geeft een zeer diepe rust en ontspanning. Maak zelf een keuze welke massage u nodig hebt of vraag ons om advies.

LIPOMASSAGE

Lipomassage, ook wel endermotherapie of endermologie, is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een apparaat of handmatig Dit kan voor zowel uw gezicht als uw lichaam. Na een liposuctie of liposcultuur kunnen verhardingen en hobbelige huidstructuur aannemen. Dit is het gevolg van de lipooparatie en ook het ontstekingsproces en weefselschade. De schade die veroorzaakt is door het instrument om de vetcellen te verwijderen (Canule) Het weefsel zwelt op. Zeker het buikgebied die erg gevoelig is. Met behulp van een manuele lymfedrainage massage van de huid. Activeert het lymfesysteem en overtollige vocht voert gemakkelijk af . Door een ultrasound apparaat te gebruiken minimaliseren we de blauwe plekken en natuurlijk ook de zwellingen en huid word zichtbaar strakker en gladder.

Lipomassage is een behandeling die je het herboren gevoel geeft dat het mogelijk is om weer in een mooi jasje te mogen stralen bij:

 • Vetophoping
 • Slechte doorbloeding
 • Figuurcorrecties
 • Huidveroudering
 • Dubbele kin
 • Afther liposuctie/BBL
 • Afvoeren van afvalstoffen
 • Na zwangerschap

Tips van Egalpezo massagepraktijk

 • Gebruik geen olie of bodylotion op je lichaan voor een massage
 • Drink in je genezingproces,geen koffie,alcohol,frisdrank
 • Vermijd zoveel mogelijk zout
 • Drink 2 liter wat per dag ( afvoer van afvalstoffen)
 • Draag je faja ( druk pak ) minimaal voor 3 maanden.daarna een dag of
ARGANOLIEMASSAGE

Een van de voordelen van de Arganolie als massageolie is dat het uw immuunsysteem versterkt. Arganolie stimuleert de intracellulaire oxydatie, het beschermt het zachte weefsel en neutraliseert vrij radicalen. Dankzij de heilzame ingrediënten helpt de olie het voedingsopnameniveau van de cellen te verhogen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Is dit herkenbaar voor je?
Hoofdpijn. Slaapproblemen. Rugpijn. Vocht vasthouden. Stress. Bekkenklachten. Of gewoon op zoek naar rust en ontspanning, een moment voor jezelf én je kindje.

Een goede zwangerschapsmassage helpt tegen typische zwangerschapsklachten. Ook draait het even helemaal om jou en je kindje. 
Na de massage voel je je ontspannen en (weer) fit en heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes. Je kunt dan nóg meer genieten van je zwangerschap.

BINDWEEFSEL MASSAGE

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

 Lees verder

BIOSLIMMING BODY WRAP MASSAGE

De Bioslimming Body Wrap massage van Egalpezo is een ideale manier voor gewichtsverlies ,sinaasappelhuid en een drastische vermindering van cellulitis in slechts 2 weken. Zowel mannen als vrouwen hebben een vermindering van centimeters waargenomen na de eerste behandeling.

 Lees verder

STOELMASSAGE

Stoelmassage is een relatief korte massage die door de kleding heen gegeven wordt op een comfortabele massagestoel. De massage richt zich op rug, schouders en nek, plaatsen waar veel werknemers vaak klachten hebben.

 Lees verder

HOTSTONE MASSAGE

Hot Stone Massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone Massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

 Lees verder

INTENSIEVE SPORTMASSAGE

Een stevige en intensieve massage, werkt perfect bij bijvoorbeeld spierpijn of andere klachten. Bij deze massage hoeft u alleen de te masseren zone te ontkleden.

INTUÏTIEVE COMBINATIEMASSAGE

Intuïtieve ontspanningsmassage met intensieve sportmassage accenten op probleem zones. Tijdens deze massage wordt u volledig met een handdoek afgedekt op het te behandelen deel na.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een van de meest gevraagde behandeling bij Egalpezo is de ontspanningsmassage. In een rustige omgeving met ontspannende muziek en heerlijke geuren zorgen wij voor een ontspanningsniveau dat u niet eerder hebt gevoeld.

Lees verder

NEK-SCHOUDERMASSAGE

Een nek-schoudermassage is bedoeld om een moment voor jezelf te creëren waarin je zowel lichamelijk als geestelijk kunt ontspannen. Na een behandeling voelt men zich heel anders, alles is tot rust gekomen.

 Lees verder

EDELSTENEN MASSAGE

Egalpezo werkt ook veel met edelstenen omdat zij helende effecten hebben. Elke steen heeft zijn eigen specifieke werking door de verschillende opbouw en stapeling van de atomen en moleculen waaruit ze zijn opgebouwd.

 Lees verder

HELING CONSULT

Een consult bij Egalpezo, die ook Pure Spiritual is, is meer dan een gesprek. Het is een energiegebeuren. Via de intuitie en het afstemmen op het energiesysteem van degene die de vraag stelt, is het mogelijk om bij de bron van een vraag of klacht uit te komen.

Menu