Het grootste compliment voor je medewerkers

Nieuws
1 reactie

In tijden van grote drukte vraag je het uiterste van je medewerkers.
Beloon hun loyaliteit en extra inspanningen door ze te verassen met een heerlijke stoelmassage. Een dergelijke blijk van waardering voor je medewerkers blijft enorm lang hangen en maakt dat je mensen er 100% voor gaan. Als je op regelmatige basis stoelmassages aan je personeel laat geven door Egalpezo, zul je zien dat het ziekteverzuim in je bedrijf gaat dalen, wat weer een leuke kostenbesparing oplevert.

Of maak je bedrijfsuitje nog leuker door na een sportieve activiteit een heerlijke stoelmassage te geven.
En voor de dames een hele leuke workshop VISAGIE, Maaike is namelijk ook een top-visagiste!
De mogelijkheden zijn onbegrenst, neem contact op om samen een leuk programma op te stellen.

, , , ,

1 reactie.

  • Vandaag mijn eerste bindweefselmassage gehad van Maaike, ik had geen idee wat ik mocht verwachten, wel wist ik dat het pijnlijk kon zijn omdat de huid los wordt gemassserd. Het was inderdaad gevoelig maar wel goed om vol te houden. Wat een kracht heeft Maaike in haar handen. Ik vond de massage een openbaring. Ook de tips die ik kreeg. Voor mij voor herhaling vatbaar. Om echt resultaat te krijgen moet ik het vaker laten doen. Bedankt Maaike en succes met je praktijk.

Reacties zijn gesloten.